Publicitat
Ciutat

“L’anomalia càlida” marca l’adeu del mes d’octubre

A Sabadell, els termòmetres han fregat màximes de gairebé 30 graus

El Servei Meteorològic de Catalunya ha indicat aquest dimecres que “l’anomalia càlida” del mes d’octubre fa 13 dies que dura. A Sabadell, en el que va de setmana, els termòmetres han fregat màximes de gairebé 30 graus. A més, els termòmetres no han baixat dels 15ºC en els moments de menys calor.

Aquest dijous, la temperatura podria donar una petita treva, amb màximes a la ciutat que s’esperen per sota dels 25 graus. Una situació que es podria allargar durant el cap de setmana, segons la previsió del Meteocat. Els núvols, a més, podrien aparèixer al cel de Sabadell en les pròximes jornades.

La temperatura màxima d’aquest dimecres a Catalunya va superar lleugerament els 30 graus a sectors del prelitoral, especialment al Priorat, el Penedès i el Vallès, així com al pla de Bages. A Torroja del Priorat (Priorat) i a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès) s’ha arribat a 30,9 graus.

Publicitat
Comentaris
To Top