Publicitat
Diners

Txell Miras exhibeix una bona proposta al festival 080 Barcelona Fashion

La moda de Sabadell triomfa i torna a ser protagonista en el 080 Barcelona Fashion, un dels festivals de moda més importants del món, el qual s’està celebrant a Barcelona des de dilluns i que s’allargarà fins al divendres. La dissenyadora sabadellenca Txell Miras van presentar ahir a la tarda la seva proposta a l’emblemàtic Museu d’Art Contemporani en la segona jornada de la 30 edició del certamen.

Txell Miras

Imatge d’una model amb una de les creacions de Txell Miras pel 080 Barcelona Fashion / CEDIDA

Proposta disruptiva

Txell Miras va presentar una nova col·lecció força disruptiva, anomenada Punts de fuga, la qual va presentar com un “exercici de geometries” amb què la intenció és aconseguir pau i tranquil·litat. La sabadellenca va usar teixits de tota mena (llana, neopré, viscosa, cotó, entre altres) per representar “un estat de calma i de quietud”.

La moda de Sabadell tindrà presència al 080 Barcelona Fashion

A banda, Mira, que és llicenciada en Belles Arts i té una marca pròpia des del 2004, va utilitzar una paleta de neutres amb notes de color xocolata, mostassa, pedra, natural, negre, vermell, blanc i vainilla, entre altres. “La nostra idea ha sigut barrejar l’horitzó amb la realitat”, va explicar després de la presentació del fashion show, Txell Miras. La seva proposta està inspirada en l’univers creatiu de l’artista Zander Olsen.

Imatge d’una model amb una altra creació de Txell Miras / CEDIDA

Txell Miras no serà l’unica representació sabadellenca al certamen internacional de moda. L’empresa local Yolancris, amb la sabadellenca Yolanda Pérez al capdavant, presentarà la seva proposta el pròxim divendres a les les 19:00 hores. Un dia abans, és a dir, aquest dijous també hi haurà presència vallesana: la dissenyadora de Ripollet Guillermina Baeza exhibirà les seves creacions a les 12:00 hores.

Yolancris presentarà la seva nova col·lecció, anomenada Idilia, que aposta per l’elegància atemporal, la varietat de colors, estampats, textures i volums, mentre que Baeza presentarà la col·lecció Safary Journey, que promet ser un homenatge al sol.

Publicitat
Comentaris
To Top