Vallès

Més de mig milió d’euros a Ripollet en el sorteig de la Primitiva

És una dels dos premiats de la primera categoria

El sorteig de la Primitiva d’aquest dijous ha deixat més de mig milió d’euros al Vallès Occidental. Concretament, a l’administració de loteries número 5 de Ripollet, que es troba al carrer Dr. Zamenhof, 1. L’encertant s’ha embutxacat 641.836,17 euros, corresponents a la primera categoria.

Ha estat un dels dos premiats -l’altre butlleta s’ha validat a Torrelavega (Cantàbria)-. Els dos guardonats han encertat els sis números -dels 49 en joc-: 1, 6, 8, 29, 30 i 33. El premi de categoria especial ha quedat orfe i s’ha generat un pot i en el pròxim sorteig, aquest dissabte, un únic encertant podria obtenir 18,8 milions d’euros.

Curiosament, aquest establiment del municipi vallesà va ser notícia a la Loteria de Nadal de 2018, ja que va retornar 15 sèries d’un quart premi. Això traduït en euros van ser tres milions que no es van repartir. Era el número 67.774 i pel fet d’haver tants 7 va motivar que tornessin els bitllets.

Comentaris
To Top