Ciutat

La Crida reclama el perllongament ferroviari de Sabadell a Castellar

Sabadell Plaça Major rep el 34% dels usuaris sabadellencs

Es tracta d’una reivindicació històrica

La Crida ha reclamat que s’executi el perllongament ferroviari de Sabadell a Castellar del Vallès, una reivindicació que s’arrossega en els darrers anys. La portaveu del partit, Nani Valero, ha demanat una aposta ferma i decidida pel servei de Ferrocarrils de la Generalitat, que no només millori la mobilitat de la ciutadania, sinó que a més reforci el compromís amb el medi ambient davant l’escenari de crisi climàtica.

El partit municipal sosté que el ferrocarril és el mitjà de transport més eficient, segur i pràctic i dona compliment a les directives europees a favor de la mobilitat sostenible i de la transició ferroviària. Per això, Valero ha demanat a totes les institucions que hi formen part recursos i voluntat política i que aquesta proposta esdevingui una realitat immediata.

“Estem en una situació de no retorn”

“Tot i estar plantejat i existir la documentació prèvia necessària, no s’ha materialitzat i ara ja estem en una situació de no retorn. Necessitem menys declaracions i compromisos i més actuacions i recursos”, ha manifestat la portaveu.

El perllongament dels FGC fins a Castellar podria obrir la porta a la continuació del ferrocarril cap a altres municipis com Sentmenat, Caldes de Montbui i Granollers.

Comentaris
To Top