ESPORTS

Víctor Aguilera i Estel Mosquera guanyen els 10 km del Club Natació

L'espectacular moment de la sortida, amb confeti inclòs / Lluís Franco

La Cursa del Club Natació Sabadell ha tornat amb força. Després de dos anys d’absència per la pandèmia, l’ambient a la sortida, amb confeti inclòs, demostrava les ganes de tornar a celebrar una de les proves icòniques del calendari atlètic sabadellenc. De fet, s’ha complert la trentena edició amb més de 600 participants, entre els quals cal destacar el subcampió paralímpic de natació, Óscar Salguero. Han començat els més menuts en la categoria infantil i s’ho han passat d’allò més bé.

El recorregut de les curses sèniors era l’habitual, amb sortida des de la Fira Sabadell i passant per les principals artèries de la ciutat. En la de 10 km s’ha imposat amb autoritat Víctor Aguilera (JAS Berga) amb un temps de 0.31.28, deixant enrere Marc Otero (Joventut Atlètica Sabadell, 0.33.17) i Abdelhamid Oubari (Lleida, 0.34.02), els protagonistes al podi masculí. Cal destacar que entre els deu primers classificats, sis eren corredors del Club Natació Sabadell. David Solera ha estat quart (0.34.09) i Xavier Matarín, cinquè (0.34.41). Han completat la representació Pakito Pérez, Óscar Bertran, Joan Font i Rubén Moreno.

En la categoria femenina, Estel Mosquera (Fisiologic.com) ha entrat en primera posició amb un registre de 0.41.55, per davant de Evgeniya Borisova (independent, 0.44.37) i Tamara Parra (0.46.47).

5 km: doble triomf nedador

La cursa de 5 km ha viscut una aferrissada lluita entre Àlex Real (Club Natació Sabadell) i Martí Bertran (independent) que s’ha resolt a l’esprint en favor del primer. Tots dos han registrat el mateix crono oficial: 0.16.05. En tercera posició ha acabat Antonio Bono (CA Castellar, 0.16.24). Alejandro Cantallops (Club Natació) ha estat quart (0.16.53) i Miquel Fresneda (independent), cinquè (0.17.07). La primera classificada femenina ha estat Laia Cuervo (Club Natació) amb un temps de 0.19.20 i han completat el podi, Michele Maffei i Samantha Miquel (Club Natació).

La jornada ha acabat amb el lliurament de trofeus als guanyadors de les diferents categories a les instal·lacions del Club Natació del carrer de Montcada, pensant ja en la pròxima edició.

Ll. Franco

Ll. Franco

Ll. Franco

Ll.Franco

Ll. Franco

Ll. Franco

Ll.Franco

Ll. Franco

Ll.Franco

Ll. Franco

Ll. Franco

Ll. Franco

Comentaris
To Top