Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dijous a Sabadell

Encarem la recta final de la segona setmana de novembre amb el Nadal molt present a la ciutat. Dimecres al vespre es va fer la presentació de les activitats en una posada en escena màgica al Teatre Principal.

Més llums, més show, un photocall per presumir de Llaminer. Sabadell ha desplegat tots els seus encants per a celebrar el Nadal del 2022 amb un format similar al de l’any anterior tot i que amb alguns retocs. Així serà el Nadal 2022 a la ciutat.

Així serà el Nadal 2022 a Sabadell: consulta totes les activitats

Sabadell té 5.285 persones (d’un total d’11.775) inscrites al registre de l’atur en finalitzar el mes de setembre de 2022 (últimes dades recollides) que no cobraven cap mena de prestació per desocupació. Això significa que prop de la meitat de les persones sense feina a la ciutat, en concret el 44,9%, no reben cap ajut per la seva situació laboral.

Disminueixen els beneficiaris d’ajuts per desocupació a Sabadell

Hem parlat amb la Mariel i la Maria. La primera, com a monitora a Can Balsach, marca el ritme del grup de persones de la tercera edat que assisteixen a classe gairebé religiosament. La segona, perfectament equipada, es mostra predisposada a seguir les indicacions al gimnàs.

“Venir a fer les activitats per a gent gran em dona vida”

La Fundació CIPO organitza el seu Outlet solidari d’hivern de l’11 al 13 de novembre al Mercat de Sant Joan. Primeres marques de la col·lecció de tardor i hivern de dissenys diversos i per a tots els gustos a preus reduïts. “El repte és arribar a nous públics”, expressa Joan Madaula, president de l’entitat.

CIPO organitza l’Outlet solidari de roba de marca a Sabadell

El Servei Català de Trànsit i el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana han acordat actuar en quatre trams de l’autopista AP-7, en concret sobre 83 quilòmetres, limitant i controlant la velocitat per reduir la sinistralitat i les congestions.

Trànsit limitarà a 100 km/h la velocitat al tram de l’AP-7 del Vallès

Comentaris
To Top