Publicitat
Oci i cultura

FOTOS: David Casamitjana rep el premi Agustí Borgunyó 2022 al Teatre Principal

premi agustí borgonyo
Casamitjana al rebre el guardó / Victor Castillo

L’entrega del premi Agustí Borgunyó 2022  s’ha realitzat aquest diumenge al Teatre Principal. Durant la mitja part del concert Somnis de Color de Tenora, a càrrec de la Cobla Simfònica Catalana i dirigit per Gerard Pastor, l’enginyer de so David Casamitjana ha pujat a l’escenari a recollir el seu guardó.

Visiblement emocionat, Casamitjana ha agraït la confiança de l’entitat: “El premi m’arriba al cor”. L’enginyer de so també ha aprofitat per parlar de la seva professió: “És una feina a l’ombra que necessita passió per la música , que ens preocupem i vivim perquè la música soni bé i es pugui transmetre bé”. Per acabar ha volgut dedicar el premi a dues persones importants a la seva vida, la seva parella i el músic Jesús Ventura- qui va morir el maig passat- “sempre va confiar en mi”. 

premi agustí borgonyo

/ Victor Castillo

premi agustí borgonyo

/ Victor Castillo

premi agustí borgonyo

/ Victor Castillo

concert tardor

/ Victor Castillo

premi agustí borgonyo

/ Victor Castillo

premi agustí borgonyo

/ Victor Castillo

concert tardor

/ Victor Castillo

Publicitat
Comentaris
To Top