Ciutat

VÍDEO: Així lluirà de nit la nova font del passeig de la Plaça Major de Sabadell

Spoiler previ a la gran inauguració del passeig de la Plaça Major de Sabadell, prevista per al proper 26 de novembre. Els tècnics han provat les fonts amb lluminària que hi haurà al centre del nou Passeig aquest dilluns a la tarda. Un cop culminat i quan entri en funcionament, l’espai recuperarà l’element d’aigua, amb un nou brollador i una cortina, que s’il·luminarà a les nits.

El nou espai s’inaugurarà el proper 26 de novembre, coincidint amb l’encesa dels llums de Nadal.

Què queda per fer al Passeig?

Ja és a punt. La recta final de les obres del Passeig avança amb la plantació dels arbres i les jardineres. És la cirereta del pastís, probablement un dels aspectes més reclamats pels sabadellencs: que la zona central tingui més verd. Concretament, està previst que hi hagi 65 arbres en total, 23 més dels que hi havia fins ara.

A part dels veïns, els comerciants que viuen el dia a dia del Passeig també troben a faltar l’arbrat pels múltiples beneficis que aporta, tant estètics com mediambientals. També s’estan fent les darreres proves d’il·luminació i aigua, i faltarà l’asfaltat del tram d’autobusos, que es farà en la propera setmana.

FOTOS: Així avancen les obres del Passeig setmana rere setmana

Comentaris
To Top