Ciutat

L’Ajuntament de Sabadell busca pisos buits per incorporar-los al mercat de lloguer social

La gestió es fa a través de l’empresa municipal d’habitatge, Vimusa

Blocs de pisos a Can Llong / VÍCTOR CASTILLO

L’empresa municipal d’habitatge de Sabadell, Vimusa, que depèn de l’Ajuntament, ha iniciat una campanya publicitària per trobar pisos buits i incorporar-los al mercat de lloguer social.

Vimusa ofereix un programa de mediació amb el qual vol donar seguretat als propietaris, oferint garanties tant pel que fa a la gestió del contracte com al cobrament, sense comissions.

Així, l’empresa s’encarrega de seleccionar el llogater i ofereix a la propietat la possibilitat de rebre assessorament jurídic i tècnic. També es fa càrrec d’elaborar el contracte d’arrendament, porta la mediació de possibles conflictes entre llogater i inquilí i ofereix assegurances de cobrament de rendes, multirisc i defensa jurídica en cas d’impagaments.

Mitjançant aquest programa, l’empresa local gestiona més d’un centenar d’habitatges a la ciutat. Oferir un habitatge i incloure’l a la cartera de Vimusa es pot fer trucant al 93 745 79 10 o presencialment al carrer de Blasco de Garay, 17 (Centre), on caldrà omplir un formulari que es pot trobar a Internet.

Comentaris
To Top