Publicitat
Diners

Sabadell celebrarà la Setmana de l’Emprenedoria del 21 al 25 de novembre

Enguany, l’esdeveniment disposarà de set activitats programades

Imatge d'una edició passada del Fòrum Aventura / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell i fins a deu entitats econòmiques promouen la Setmana de l’Emprenedoria, un esdeveniment que tindrà lloc del 21 al 25 de novembre i que té l’objectiu d’enfortir l’ecosistema emprenedor de la ciutat i de la comarca. Es promouran set activitats adreçades a persones que volen posar en marxa un negoci, del tipus que sigui, o bé consolidar-lo. Enguany, la jornada conté un format més reduït: l’any passat es va organitzar el Mes de l’Emprenedoria, amb més de 30 activitats programades.

Per mitjà de tallers, accions de networking o un fòrum d’emprenedoria, entre altres activitats, es vol donar suport a l’emprenedoria i impulsar la creació d’empreses al territori, és a dir, atraure talent emprenedor. Alhora les activitats també permeten a les persones emprenedores i projectes empresarials entrar en contacte amb empreses consolidades del territori i altres agents de l’ecosistema empresarial que pot afavorir col·laboracions i projectes conjunts de millora.

Set activitats programades

En total, la Setmana de l’Emprenedoria inclou 7 activitats:

  • La primera és una jornada de portes obertes als centres d’allotjament empresarial municipal. En concret, el dia 21 de novembre es podrà visitar el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta i el Centre de Promoció Empresarial.
  • El dia 22 de novembre tindrà lloc la sessió Internacionalització per a principiants i la ponència El procés del color en la imatge de marca comercial
  • Amb el títol Emprenedoria femenina i conciliació: ciència-ficció o una fita assolible? es presenta la taula rodona que se celebrarà el 23 de novembre. 
  • El 10è Cafè Aventura. Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell arribarà el 24 de novembre. 
  • La Setmana de l’Emprenedoria es tancarà el 25 de novembre amb la proposta Càpsules de  coneixement de la Xarxa Onion i el Fòrum de finançament de la innovació amb l’objectiu de presentar els diferents models i possibilitats de finançament i crowdfunding per a start-ups del sector sanitari.
Publicitat
Comentaris
To Top