Publicitat
Oci i cultura

Pax Cor de Cambra presenta el concert ‘Estrenes’ pel seu 10è aniversari

Els dos cors, en un moment del primer concert del projecte, diumenge passat a Barcelona / CEDIDA

El concert a Sabadell tindrà lloc aquest diumenge 27 de novembre, a les 18h, a l’Església de Sant Oleguer

Els dos cors, en un moment del primer concert del projecte, diumenge passat a Barcelona / CEDIDA

El cor sabadellenc Pax Cor de Cambra, fundat l’any 2012 pel seu director, el castellarenc Esteve Costa Ventura, ha preparat aquesta tardor un programa de concert especial per commemorar el seu 10è aniversari. El projecte, compartit amb el Cor Albada de l’Agrupació Madrigal de Barcelona, que dirigeix el mateix Esteve Costa, porta el títol Estrenes i reestrenes, ja que el repertori que el conforma consisteix íntegrament en obres de compositors catalans actuals que han estat estrenades per algun dels dos cors al llarg d’aquests deu anys o bé que s’estrenaran en aquesta mateixa ocasió.

El concert a Sabadell tindrà lloc aquest diumenge 27 de novembre, a les 18h, a l’Església de Sant Oleguer. El projecte ja es va estrenar aquest passat diumenge dia 20 a l’Església dels Caputxins de Sarrià, a Barcelona, amb una gran acollida de públic. Hi van assistir alguns dels compositors de les obres del programa, que també van visitar els cors en una de les seves sessions de treball per tal d’ajudar-los amb la preparació del projecte i compartir idees i experiències musicals amb els cantaires. Un d’aquests compositors és el jove sabadellenc Xavier Casademont Cases.

Publicitat
Comentaris
To Top