Ciutat

Les obres del Centre de Serveis Socials del Sud es faran durant el 2023

Adjudiquen el projecte d’adequació del nou Centre de Serveis Socials al Sud

El local on s'ubicarà el Centre de Serveis Socials del Sud / AINA TORRES

L’adequació del local del nou Centre de Serveis Socials al Sud es farà durant l’any que ve, 2023. La Junta de Govern Local ha adjudicat avui les obres amb un pressupost de pràcticament 280.000 euros a l’empresa Construccions Josep Ramon SL. El consistori va llogar el local de la cantonada del passeig dels Almogàvers cantonada Francesc Casañas el novembre de l’any passat en el marc del projecte per ampliar els espais de serveis socials.

Amb aquesta rehabilitació es vol aïllar tèrmicament i acústicament l’espai, crear diferents estances amb envans per garantir la privacitat de les persones usuàries, habilitar despatxos, sales de reunions i serveis.

L’objectiu de l’Ajuntament és que el local reuneixi les condicions necessàries per oferir una atenció adaptada a les necessitats de la ciutadania, amb qualitat i confidencialitat, garantint que els professionals puguin treballar de manera còmoda i funcional.

Aquest equipament formarà part de la xarxa de set espais d’atenció de serveis socials que volen acostar-se a la ciutadania. En aquest sentit, es preveu que en breu se n’obri un altre a la plaça de la Sardana.

El Centre tindrà un nou espai de Serveis Socials

Comentaris
To Top