Publicitat
Ciutat

Desarticulat un grup criminal autor de robatoris per encastament a Sabadell

Agents dels Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Guàrdia Civil han dut a terme una investigació dirigida pel Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona, que ha permès desarticular un dels grups més actius i professionals en l’àmbit estatal especialitzat en els robatoris amb força a empreses i establiments comercials.

La investigació es va iniciar arran de cinc robatoris amb força en què presumptament hi estaria implicat el grup investigat. Una de les accions va tenir lloc a Sabadell el passat mes de gener. En aquest cas, l’objectiu del grup de 14 lladres era Astepimer, companyia ubicada a la Zona Hermètica dedicada a la distribució de telefonia i accessoris. Tal com mostra un vídeo publicat aleshores pel Diari, els atracadors es van confondre d’empresa.

Entre el 20 i el 28 de gener d’aquest any, els assaltants també van actuar a Barcelona, Cornellà i Terrassa, a través del mètode conegut com a encastament. Entre els robatoris, destaquen els realitzats en dos caixers de Bitcoins, un estanc, una empresa de material electrònic i una botiga de luxe del centre de Barcelona.

Els investigadors d’ambdós cossos policials estimen que el perjudici econòmic total generat és de 850.000 euros: 700.000 euros s’emmarquen en pèrdues i robatori de material dels cinc primers fets al mes de gener, mentre que els 150.000 euros restants es corresponen amb béns i vehicles sostrets.

VÍDEO: Així va ser l’intent de robatori per encastament a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top