Diners

Bricomart, ara Obramat, cerca 60 treballadors per a la nova botiga que obrirà a Sabadell

Obramat Bricomart

La cadena de magatzem de distribució especialitzada en la construcció i la reforma col·laborarà amb l’Ajuntament en el procés de selecció per cobrir les places vacants

Bricomart, que des de fa unes setmanes ha canviat el nom i es diu Obramat, busca 60 treballadors per al nou magatzem que obrirà a Sabadell, que comptarà amb més de 45.000 metres quadrats de superfície. La cadena de magatzem de distribució especialitzada en la construcció i la reforma col·laborarà amb l’Ajuntament en el procés de selecció per cobrir les places vacants, que són de personal venedor generalista, de recepció de mercaderies i de caixa.

El procés de selecció es realitzarà al Vapor Llonch durant aquest mes de desembre. De fet, l’auditori d’aquest espai acollirà els dies 16 i 19 de desembre una sessió informativa d’Obramat, on es citaran les persones interessades a presentar la seva candidatura, que compleixin els requisits i encaixin millor amb el perfil sol·licitat per l’empresa.

Bricomart Obramat

Imatge del solar on es construirà el magatzem d’Obramat / DAVID CHAO

Per participar, les persones interessades s’han de registrar a aquestes sessions per mitjà del web municipal sabadelltreball.cat o l’app Vapor Llonch i aquelles que superin el primer filtre seran convocades a la sessió informativa presencial. Les persones convocades rebran un correu electrònic indicant l’hora de la sessió. Per a més informació, es pot adreçar un correu electrònic a [email protected] o enviar un missatge al WhatsApp 696363850.

Obramat tancarà la botiga de Sant Quirze

Les obres del nou magatzem, que s’ubicarà a Sant Pau de Riu-sec, finalitzaran el pròxim 2023. Aquesta construcció es tracta d’un trasllat, ja que Obramat tancarà la seva botiga de Sant Quirze, al costat de l’Alcampo.

Com a curiositat, quan la companyia va començar les obres del nou magatzem va tenir lloc el descobriment d’un cuniculus, un aqüeducte romà subterrani que amb 150 metres de longitud va passar a ser el segon més important localitzat mai a Catalunya.

Descobreixen a Sabadell el segon aqüeducte subterrani més important de Catalunya

Comentaris
To Top