Publicitat
Diners

Un programari per automatitzar tasques administratives

Programari Harpia Software

És la creació de la ‘start-up’ Harpia, que forma part del programa d’acceleració d’empreses emergents de la Cambra de Sabadell, CambrAccelera

El cofundador i conseller delegat d’Harpia Software, Txema Fernández, en una conferència / CEDIDA

La Cambra de Comerç de Sabadell, en col·laboració amb l’acceleradora Conector, ha posat en marxa la 2a edició de CambrAccelera, un programa de sis mesos de duració que pretén ajudar a créixer empreses de recent creació de la demarcació. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de Banc Sabadell, Holistex, Uriach, Fluidra i Centre d’Esports Sabadell, també té com a objectiu crear un ecosistema d’innovació i emprenedoria a Sabadell. 

CambrAccelera ofereix a les start-ups tots els serveis necessaris per materialitzar la seva idea: mentoria, formació, suport i seguiment, i accés a la inversió, entre altres. De fet, els equips fundadors de les empreses emergents que participin en el programa presentaran el seu projecte davant de potencials inversos de cara el mes de febrer. 

Harpia Software, primera ‘start-up’ seleccionada

La primera start-up seleccionada per entrar a CambrAccelera és Harpia Software, una empresa emergent que automatitza les feines administratives, que siguin repetitives i estructurades, en qualsevol aplicació i pàgina web de les petites i mitjanes empreses a través d’un software basat en intel·ligència artificial. Aquest programari té, doncs, moltes funcionalitats, com ara descarregar factures dels proveïdors, donar d’alta a treballadors a la Seguretat Social, crear i actualitzar registres, realitzar càlculs, produir informes amb dades actualitzades al moment o domicialitzar tributs, entre moltes altres. 

Gobbudie, l’espai des d’on reservar hora al veterinari

“El nostre software ajuda als autònoms i pimes, que es troben desemparats. Els permet automatitzar més del 40% de les feines que no aporten valor i això fa que tinguin més temps per dedicar-se a tasques que comportin presa de decisions, és a dir, que tinguin valor afegit. Harpia també ajuda a conciliar millor la vida personal i professional”, afirma el cofundador i conseller delegat de l’empresa, Txema Fernández. 

En menys d’un any, el software d’Harpia ja compta amb 580 descàrregues. Autònoms i pimes de tot l’Estat i de molts sectors diferents hi confien. El programari és gratuït el primer mes, però a partir del segon mes té un preu de 50 euros mensuals, inferior de la resta que hi ha al mercat, segons apunten des d’Harpia. 

Així mateix, la start-up cobra uns 20 cèntims per cada execució que fa el robot. “El nostre objectiu és que el programari sigui cada cop més fàcil d’utilitzar i així no faran falta formacions. De cara el 2023 volem potenciar la intel·ligència artificial i que el nostre software pugui aprendre noves tasques d’automatització més de pressa”, detalla Fernández.  

Ronda de finançament 

Amb la finalitat de millorar la seva posició al mercat i continuar optimitzant el programari, Harpia Software té la intenció de tancar una ronda de finançament d’uns 300.000 euros, un cop acabi la seva participació a CambrAccelera. 

Finalment, de cara el futur immediat, la start-up té el propòsit que el seu programari arribi a tenir 200 milions d’execucions a l’any. “Volem que cada treballador tingui el nostre software al seu servei”, conclou Txema Fernández. 

Publicitat
Comentaris
To Top