Publicitat
Diners

Les empreses emergents de CambrAccelera es donen a conèixer davant d’inversors

CambrAccelera

El programa d’acceleració de la Cambra de Sabadell i Conector ha durat sis mesos. Cada ‘start-up’ ha comptat amb almenys dos mentors que l’han assessorat per materialitzar la seva idea

Quatre de les set start-ups que participen en el programa de CambrAccelera, gestionat per la Cambra de Comerç de Sabadell i Conector, ja han presentat les particularitats dels seus negocis davant dels potencials inversors. Ho van fer el passat dijous en un esdeveniment híbrid, que rep el nom de DemoDay o InvestorDay, en què també van defensar el potencial dels seus projectes en un futur pròxim amb l’objectiu de captar finançament extern, bàsic per al creixement de qualsevol start-up.

Així mateix, els responsables de Sharingful, Transport Comparator, Gobuddie i Opin —les empreses emergents que van prendre part de la trobada— van rebre consells de negoci dels principals dirigents de Conector. Abans, però, es va dur a terme una taula rodona basada en les últimes novetats de l’ecosistema emprenedor. D’entrada, el cofundador i president de Conector, Carlos Blanco, qui també ha fundat vint start-ups, va detallar els tres aspectes més importants de les empreses emergents en què es fixen els inversors: “Miren si té un conseller delegat amb experiència, si hi ha un bon equip al seu darrere i si el mercat on opera és idoni per invertir-hi”.

Imatge de la taula rodona del DemoDay / LLUÍS FRANCO

Gobbudie, l’espai des d’on reservar hora al veterinari

Ecosistema emprenedor

A més, Blanco va donar una dada molt sorprenent sobre l’ecosistema emprenedor: “Més del 90% de start-ups acaben tancant al cap de cinc anys. Això sí, és el mateix percentatge que en les pimes”. Dit això, la cofundadora i consellera delegada de Conector, Elisabeth Martinez; el fundador d’Imagine Creativity Center, Xavier Verdaguer; així com altres dirigents del programa de CambrAcccelera, també van participar d’aquest debat.

Un cop es va donar per finalitzat, el primer en presentar la seva start-up va ser Guillem Vestit, CEO de Sharingful, una plataforma que permet compartir el cost de subscripcions digitals. Després va ser el torn de Jan Folch, CEO de Transport Comparator, un marketplace que posa en contacte empreses fabricants amb companyies de transport. Seguidament, va prendre la paraula Anna Soler, CEO de Gobuddie, un web que permet centres veterinaris. I per últim, Katherine Diaz va presentar Opin, un comprovant d’entrega intel·ligent.

Neix una plataforma on compartir les despeses de subscripcions en línia

Publicitat
Comentaris
To Top