Oci i cultura

‘Els Pastorets’ del Teatre Sant Vicenç celebren 80 anys de vida

El clàssic creualtenc de Folch i Torres es podrà veure des del 17 de desembre fins el 22 de gener

La figura del dimon al Teatre Sant Vicenç/ Victòria Rovira

No és un Nadal qualsevol per al Teatre Sant Vicenç, ja que l’entitat celebra el 80è aniversari d’Els Pastorets. El clàssic creualtenc de Folch i Torres es podrà veure des del 17 de desembre fins el 22 de gener, amb la participació d’un equip de direcció de 10 persones i més de 150 actors, dividits en dos grups de representació.

La primera representació d’Els Pastorets per part de l’entitat, en la versió de l’estel de Natzaret, es va dur a terme el Nadal de 1942, quan el grup de teatre parroquial estava instal·lat a l’aleshores Cercle Republicà Federal de la Creu Alta, al carrer Fernando. Actualment, doncs, són Els Pastorets més antics de Sabadell que es continuen representant.

Com a novetats d’aquesta temporada, l’equip directiu en destaca els canvis significatius en el vestuari i el maquillatge dels personatges que encapçalen l’elenc, les oportunitats d’encarnar-los que tenen persones de l’entitat que no ho havien fet abans i la mirada d’un equip de direcció jove. Júlia Vilalta i Anna López en són les directores generals.

Per altra banda, a diferència de les darreres edicions del clàssic, marcades per les restriccions de la pandèmia, aquest any la representació comptarà amb l’elenc complet.

La vigília de l’estrena l’entitat celebrarà una gran festa. El dia 16 de desembre, a les 20h, hi haurà l’acte de celebració al vestíbul del Centre Parroquial Sant Vicenç.

Dates de representació: 17, 18 i 26 de desembre; 1, 6, 7, 8, 14, 15 i 22 de gener. Horaris: Totes les representacions a les 17:30h.

El preu de l’entrada és de 12€. Les entrades es poden comprar per internet o a la taquilla del teatre, els dissabtes de 19:30h a 21h, o els dies de representació una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Publicitat
Comentaris
To Top