Ciutat

Joan Mena: “El Quart Cinturó és una proposta caduca i que trinxaria el territori”

L’alcaldable de Sabadell i diputat al Congrés per En Comú Podem, Joan Mena, ha reclamat que es faci un pas endavant per millorar la mobilitat del Vallès Occidental. “És inaudit que una força d’esquerres com el PSC acompanyi una proposta de fa més de 40 anys, que està caduca i trinxaria el territori, i no donaria servei als ciutadans de Sabadell o Terrassa”, ha expressat sobre el Quart Cinturó.

El portaveu de la formació morada assegura que “no té sentit que encara estiguem parlant del Quart Cinturó i, en canvi, no haguem fet la reflexió sobre el perllongament de la línia d’FGC cap a Castellar del Vallès, que és el que podria solucionar els problemes de mobilitat al Vallès Occidental”, ha reivindicat. A més, remarca la necessitat de destinar recursos a una millor atenció primària, més enllà de l’impuls del transport públic.

Comentaris
To Top