Ciutat

ERC i Comuns acorden l’estudi del perllongament d’FGC fins a Castellar

ERC i En Comú Podem han tancat un acord pels pressupostos de la Generalitat del 2023. En el text, les dues formacions obren la porta a allargar la línia d’FGC de Sabadell fins a Castellar. En concret, la Generalitat es compromet a destinar 200.000 euros per a l’estudi d’una connexió ferroviària des de l’estació de Sabadell Parc del Nord fins a Castellar del Vallès. “Aquesta ha de ser l’alternativa al Quart Cinturó que proposa el PSC de Sabadell”, ha assegurat el candidat dels comuns a Sabadell, Joan Mena.

Els comuns han arribat a una entesa amb el Govern de la Generalitat sobre altres aspectes més generals que, segons els comuns, tindran un impacte sobre la ciutat. S’inclou una ampliació pressupostària en matèria sanitària que Joan Mena creu que servirà per “garantir” el personal sanitari al nou CAP de Can Llong i “retornar la pediatria als centres d’atenció primària”, exposen. També s’inclouen mesures de millora de barris, que afectaria els Merinals, i un increment de l’habitatge públic.

Catalunya pot tenir pressupostos. Uns pressupostos imprescindibles per la vida dels i les sabadellenques”, ha assegurat Mena, que ha reivindicat el paper dels comuns: “Hem aconseguit uns pressupostos que pensin en Sabadell a l’Estat i ara ho volem fer també a Catalunya”.

Comentaris
To Top