Ciutat

Una baralla al Passeig acaba amb un ferit i un detingut

La Policia Municipal de Sabadell va detenir, aquest dimecres a la nit, un home, de 46 anys, que estaria involucrat en una baralla al Passeig, a l’altura del número 45, com a presumpte autor d’un delicte de danys i amenaces. Diversos efectius del cos es van desplaçar fins al lloc al voltant de les deu de la nit.

Fruit de la batussa, tal com han detallat des de la Policia, hi va haver una persona ferida, de caràcter lleu, que va ser traslladada a l’Hospital Parc Taulí. A més, també es van identificar diversos individus. Fins al lloc es van desplaçar fins a tres unitats del cos.

Diversos testimonis han explicat que, com a mínim, va haver-hi quatre persones ferides –entre les quals dos joves de 27 i 25 anys– durant la disputa i que va haver-hi el llançament d’ampolles de vidre, gots i es va fer servir coberteria per amenaçar.

Aquestes persones han relatat que inicialment una persona, que han identificat com un agent de paisà -o que estava fora de servei- va reduir una de les persones involucrades a la baralla.

Comentaris
To Top