ESPORTS

El Trofeu Promoció, la millor estrena del nou tartan de la Pista Coberta

Les graderies de la Pista Coberta es van omplir de gom a gom / CEDIDA

L’estrena del tartan en la recuperada Pista Coberta de Catalunya va es va convertir en una autèntica festa atlètica. Més de 800 atletes d’arreu de Catalunya en les categories de promoció fins a la sub-14 van participar en la primera jornada del Trofeu Promoció-Memorial Natàlia Amiel.

L’ambient va ser espectacular, tant a les graderies, plenes de gom a gom, com a la pista, amb una activitat frenètica durant les dues jornades de competició i controls de la Federació Catalana. La Joventut Atlètica Sabadell va participar amb més d’un centenar d’atletes de la seva Escola, demostrant un bon nivell.

Berta Galán, amb un 7,21 en els 2.000 m en la categoria sub-14 va ser de les més destacades. També va ser rellevant l’elevada participació, i elevades prestacions, en el concurs de llargada. Aquest diumenge al matí es disputarà la segona jornada del Trofeu Promoció i també s’espera una gran presència de joves atletes a la instalació sabadellenca.

/ CEDIDES

Publicitat
Comentaris
To Top