Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts a Sabadell

Aquest dimarts arriba amb l’hospital Taulí i els CAP de Sabadell en el focus. L’obertura del nou centre a Can Llong comporta alguns canvis en l’àrea geogràfica dels centres d’atenció primària de la ciutat.

A quin CAP em toca anar a partir d’ara? El ple municipal del passat dimarts va donar llum verda a la reorganització territorial proposada pel Departament de Salut i els veïns afectats seran informats pròximament.

Canvis de CAP: on em toca anar a partir d’ara?

Canvis al capdavant de l’hospital Parc Taulí. Dolors Costa es perfila com a nova presidenta del Consell de Govern de la Corporació Sanitària, segons han explicat fonts properes al Departament de Salut al Diari.

Dolors Costa es perfila com a nova presidenta de l’hospital Parc Taulí de Sabadell

L’empresa de mobilitat Moventia amplia el seu negoci i entra en l’accionariat de Movelia, plataforma digital líder en la comercialització de bitllets d’autobús en l’àmbit estatal que té com a accionista principal la companyia madrilenya Alsa.

Moventia amplia el negoci i compra accions de Movelia

L’empresari sabadellenc Manel González Blasco va morir dilluns a l’edat de 69 anys. Va ser el fundador, fa 35 anys, de la companyia familiar local Disfaro, de la qual encara n’era el gerent.

Mor Manel González Blasco, fundador i gerent de l’empresa sabadellenca Disfaro

En esports, el Centre d’Esports va anunciar dilluns que Gabri Garcia ha deixat de ser l’entrenador de l’equip. En un breu comunicat, el Consell d’Administració del club així ho ha fet saber “a causa dels mals resultats que acumula l’equip”.

Gabri Garcia, destituït de manera fulminant en el Centre d’Esports Sabadell

Comentaris
To Top