CASTELLAR

Decomissen més de 240 plantes de marihuana a Castellar

Marihuana

Els agents policials inicien la investigació d’una persona de 43 anys per un presumpte delicte contra la salut pública

Imatge de les plantes de marihuana trobades en una nau de Can Carner / CEDIDA

La Policia Local de Castellar del Vallès va confiscar el passat dimarts al matí 243 plantes de marihuana que es trobaven a l’interior d’una nau industrial del polígon de Can Carner. Les plantes eren a la planta superior de la nau, en un espai de 25 metres quadrats que comptava amb tota la infraestructura necessària per al seu cultiu.

Els agents van decomissar tot el gènere, van precintar el recinte en espera de la resolució judicial i van iniciar la investigació d’una persona de 43 anys per un presumpte delicte contra la salut pública.

Comentaris
To Top