Ciutat

S’estrena amb tota la màgia el ‘Somriu al Nadal’ de Sabadell

Somriu al Nadal

Almenys un miler de persones s’han apropat aquest dimarts a la plaça del Doctor Robert per veure en directe el tret de sortida de l’espectacle musical

Imatge del tret de sortida de l'espectacle 'Somriu al Nadal'/ VÍCTOR CASTILLO

Estrena multitudinària del Somriu al Nadal de Sabadell. Almenys un miler de persones s’han congregat aquest dimarts a la tarda a la plaça del Doctor Robert per veure en directe el tret de sortida de l’espectacle musical, que ha desprès tota la màgia del Nadal. El Llaminer, la Fada de l’Hivern, el Soldadet Trencanous, la Ballarina, el Cuiner i l’Estel (tots ells van aparèixer al calendari d’Advent) han sigut els protagonistes del show

Les persones assistents, algunes d’elles assegudes i altres a peu dret als voltants de la plaça, han rebut amb forts aplaudiments als personatges nadalencs i han entonat cadascuna dels temes musicals cantats. La cançó Somriu al Nadal, que dona nom a l’espectacle, ha estat, sens dubte, la més popular.

L’Estel, dalt de l’escenari amb el Llaminer / VÍCTOR CASTILLO

Així mateix, qui s’hagi perdut la funció tindrà moltes més oportunitats. Somriu al Nadal és un espectacle que es podrà veure cada dia tarda fins al 4 de gener. De fet, hi haurà un total de 52 números diferents, un 30% més respecte a l’any passat.

I qui ja ha gaudit de l’espectacle musical, pot repetir: a cada funció s’aniran canviant les accions, els personatges i els números musicals. Es tracta d’una proposta de producció sabadellenca, amb música de Xasqui Ten i la participació d’escoles de dansa de la ciutat.

Imatge de la Fada de l’Hivern actuant / VÍCTOR CASTILLO

El Soldadet Trencanous, en un moment de l’espectacle / VÍCTOR CASTILLO

HORARIS

27 de desembre, 18.30 h

28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener: 11 h, 11.45 h, 12.30 h, 17.45 h, 18.30 h, 19.15 h, 20 h.

31 de desembre: 11 h, 11.45 h, 12.30 h, 17.45 h, 18.30 h

1 de gener: 17.45 h, 18.30 h, 19.15 h, 20 h.

Èxit del calendari d’Advent

El dia 24 va ser el darrer dia del Calendari d’Advent. En total, van ser 24 dies d’interpretació a la façana de l’Ajuntament i de photocall a la caseta del Llaminer que es van omplir diàriament de gom a gom. Era senzill veure com la cua per a fer-se la fotografia amb el personatge s’allargava del Racó del Campanar fins al carrer de Gràcia, creuant la plaça de Sant Roc.

A més, enguany, a mode presentació, cada personatge nadalenc va tenir l’oportunitat de sortir per uns dels balcons de l’Ajuntament quan es presentava la seva casella, com el primer dia de Calendari d’Advent, quan vam veure el Soldadet Trencanous participant en el show, juntament amb el Llaminer. Ara, aquests personatges acompanyen al Llaminer en el Somriu al Nadal.

Comentaris
To Top