Diners

Fluidra millora la classificació en matèria climàtica

La nova seu corporativa de Fluidra, ubicada al polígon Sant Joan de Sant Cugat del Vallès / ACN

Fluidra ha millorat la seva classificació en matèria d’acció climàtica en obtenir una ‘B’ de l’organització Carbon Disclousure Project (CDP). L’empresa, d’origen sabadellenc, partia d’una ‘C’ segons els resultats del 2020 i manté l’objectiu d’aconseguir el màxim reconeixement, ‘A’, l’any 2026. La companyia assegura en un comunicat que millorar aquests resultats “reflecteix el compromís de Fluidra amb les pràctiques sostenibles”, avançant en activitats, productes i solucions amb menor impacte ambiental.

CDP destaca a Fluidra pel seu model de governança de les qüestions climàtiques, les iniciatives de reducció d’emissions i els seus processos de gestió de riscos climàtics.

Energia renovable el 2027

L’objectiu de Fluidra és que d’aquí a quatre anys, el 2027, tota l’energia que utilitzi sigui renovable. De cara a l’any que acabem de començar, i continuant amb les iniciatives empreses anteriorment, la companyia també treballa per reduir el consum d’aigua en les seves pròpies instal·lacions i el percentatge de residus que s’envien a les deixalleries.

De cara al 2035, l’objectiu de Fluidra és que el 80% de les seves vendes responguin a l’estratègia Ambiental, Social i de Governança (ESG) segons les seves sigles en anglès. I, en aquesta línia, ser una companyia neutra en carboni a partir del 2027 i amb recorregut fins al 2050.

Comentaris
To Top