Ciutat

El CUAP Sant Fèlix incorpora tres noves consultes

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària Sant Fèlix (CUAP) compta des d’aquest mes de gener amb tres noves consultes. Recentment han acabat unes obres que s’han fet en els últims mesos per millorar el servei i les instal·lacions de l’equipament sanitari, situat a la carretera de Barcelona, 473 (Avinguda-Eixample).

Una de les noves consultes del CUAP Sant Fèlix / AINA TORRES

Les consultes són de les àrees de cures, infermeria i atenció pediàtrica. Aquesta última, però, només es presta els dissabtes de 8 a 17 h. Les obres també han permès ampliar la sala de boxes per a l’atenció de pacients amb malalties cròniques i renovar una de les dues sales d’espera. També s’ha aprofitat per renovar les instal·lacions de climatització, la xarxa de veu i dades i l’enllumenat d’aquests espais.

Més de 82.000 visities en un any

Durant el 2022, al CUAP Sant Fèlix es van atendre 82.166 visites. Des d’allà també surten equips d’atenció domiciliària, que van fer 5.558 atencions a domicilis. I l’any passat els professionals del centre van visitar 6.174 pacients crònics complexos, gairebé la meitat dels quals, a casa seva.

Detall d’una de les noves consultes del CUAP Sant Fèlix / AINA TORRES

/ AINA TORRES

Ampliació d’una sala d’espera de l’equipament / AINA TORRES

Comentaris
To Top