Oci i cultura

Triquell se suma al cartell del Canet Rock 2023

Els sabadellencs 31 FAM, referents de la música urbana en català, també debutaran al festival

El Canet Rock ha anunciat aquest dimarts el cartell complet dels grups que formaran part de la novena edició del festival que se celebrarà l’1 de juliol a Canet de Mar (Maresme). Una de les novetats és Triquell, que ha propulsat una prometedora carrera com a músic després del seu mediàtic pas pel programa Eufòria de TV3. El vallesà, de moment, ha avançat dos dels temes que formaran part del seu primer disc, Jugular i Road Trip. La gira de presentació de l’àlbum arrencarà el 15 d’abril al Festival Strenes de Girona, continuarà el 22 d’abril a Lleida, el 6 de maig al Tarragona Music Festival i el 13 de maig al GuitarBCN.

Els sabadellencs 31 FAM, referents de la música urbana en català, també debutaran al Canet Rock fent de “Sabadell capital”, tal com reivindiquen des de la seva música. Buhos, Joan Dausà, Auxili, Pupil·les, Pèl de Gall i Miquel del Roig són la resta de novetats que el festival ha revelat en una festa a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona.

Se sumen a Stay Homas, Els Catarres, The Tyets, Els Amics de les Arts i Suu. De moment, s’han venut 12.000 entrades, gairebé la meitat de l’aforament total del festival.

La nova edició servirà per commemorar els deu anys del ‘Jo mai mai’ de Joan Dausà. Seran dotze hores de música en directe i festa ininterrompuda amb la presència de Dj Trapella, DJ Ernest Codina, MonDJ, Dj Carles Pérez i Dj Enigma.

La directora del Canet Rock, Gemma Recoder, es mostra confiada que ompliran la totalitat de l’aforament del Canet Rock amb 25.000 persones.

Comentaris
To Top