Oci i cultura

L’himne sabadellenc del Campionat del Món d’Optimist 2023

El productor musical Toni Ten ha compost la cançó oficial de la competició internacional

Els sabadellencs Toni Ten i Pep Subirats participen junts en el procés creatiu de l'himne del Campionat d'Optimist

El Campionat del Món d’Optimist 2023 tindrà segell sabadellenc. La cita internacional, que se celebrarà a la Costa Brava del 15 al 25 de juny, compta amb Pep Subirats i Vila com a director del projecte. I no només això, ja que la cançó oficial de l’esdeveniment està composta pel productor musical Toni Ten.

Els dos sabadellencs han col·laborat a l’hora de definir l’himne de la competició, titulat That’s our world (sailing together). Representarà regatistes de prop de 65 països. Un clam a la sostenibilitat, a l’experiència memorable del campionat i als lligams que s’estableixen entre regatistes.

El campionat internacional es navega amb el petit vaixell Optimist, reservat per a infants i joves de fins a 15 anys. És la classe de vela d’iniciació per excel·lència. Aquest 2023 torna a Catalunya, de la mà del Club Vela Ballena Alegre, després de les edicions organitzades el 1979 pel CN d’Arenys de Mar i el 1986 pel GEN de Roses.

“Com a organitzadors, ens hem fixat l’objectiu que sigui més que un esdeveniment esportiu , una experiència per a la vida dels joves regatistes, i per a aquest motiu treballem per a desenvolupar projectes transversals, relacionats amb la sostenibilitat, les noves tecnologies i la cultura”, explica Subirats.

Comentaris
To Top