Publicitat
ESPORTS

Rubén del Campo es convertirà en el segon fitxatge amb permís del San Fernando

Rubén del Campo celebrant un gol amb el San Fernando / CEDIDA

El mercat d’hivern accelera en el Centre d’Esports. L’atacant Rubén del Campo es convertirà, a falta de la confirmació oficial i solucionar la rescissió de contracte amb el seu club, el San Fernando, en el segon fitxatge arlequinat després de la incorporació de Ricard Pujol. Es tracta d’un davanter jove -el 22 de febrer farà 24 anys- que arriba procedent del conjunt gadità que milita en el grup I de la Primera Federació on ha marcat 4 gols en els 19 partits que ha participat.

Nascut a Friburg (Suïssa), el seu primer club va ser el Young Boys i en el 2018 va fitxar per l’At. Madrid, conquerint amb el juvenil el campionat de lliga. El següent pas seria a Portugal, traspassat pel club matalasser al Famalicao. Va ser cedit mitja temporada al Numancia, on va marcar 3 gols en 12 partits, i posteriorment al Melilla la temporada passada, sent un dels protagonistes amb 10 gols, lluny, però, de les xifres que van avalar els fitxatges a l’estiu de Juan Delgado (19) i Dieste (18) en la mateixa categoria.

Això va propiciar l’interès del San Fernando per fer el salt a Primera Federació. Ha participat en les 19 jornades, però sense tenir el paper de titular indiscutible tot i ser el màxim golejador de l’equip amb 4 gols. De fet, ha sumat 1.053 minuts. Aquesta circumstància i la inestabilitat del club han pogut provocar la seva decisió de buscar un nou destí. El San Fernando es troba en zona de descens i ja han passat quatre entrenadors per la banqueta: Nacho Castro, Salva Ballesta, Pedro Ríos i Pablo Alfaro.

D’altra banda, l’objectiu prioritari del central podria quedar també solucionat aquesta mateixa setmana si culminen les negociacions amb Jesús Fernández, central del Lugo de 22 anys que ha alternat les seves actuacions en el filial Polvorín (Segona RFEF) i el primer equip gallec a la Lliga Smartbank (8 partits).

Problemes per la rescissió

A les últimes hores s’ha complicat l’operació. El mitjà digital Deporte de la Isla ha informat que el San Fernando no ho posarà fàcil per a la rescissió del contracte. Almenys és el que ha dit el seu director esportiu, David Vizcaíno, en el transcurs de la presentació d’un fitxatge, el mig centre Alfonso Martín, del club gadità. “Hi ha quatre equips de Primera Federació interessats, però ara mateix té un 80% de possibilitats de continuar aquí”. Les baixes que afecten la davantera hauria influït en aquest canvi sobtat de rumb d’una operació que queda en dubte.

Publicitat
Comentaris
To Top