Publicitat
CASTELLAR

Neva a Castellar: l’Ajuntament ha llançat sal a les carreteres

neu castellar

L’Ajuntament ha distribuït sal a les vies principals i parts més altes de les urbanitzacions per prevenir els efectes de la nevada

Cauen les primers volves de neu a Castellar del Vallès. Sota un cel ennegrit, molt ennuvolat, i una temperatura d’entre 2 i 3 ºC (sensació tèrmica d’1 ºC), ha començat a nevar lleugerament cap a les 10.15h. A Sabadell, també hem vist aquesta escena, a primera hora del matí.

A Castellar, la Regidoria d’Espai Públic ha distribuït ahir i avui al matí sal a les vies principals i parts més altes de les urbanitzacions per prevenir els efectes de la nevada i de possibles glaçades.

Les previsions meteorològiques ja apuntaven aquesta possibilitat. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimarts la cota de neu se situarà entre els 200 i els 400 metres respecte al nivell del mar. Castellar, està situat a una altitud de 331 metres.

A Sabadell, la probabilitat per a possibles nevades serà entre les 6 del matí i les 18 hores.

Publicitat
Comentaris
To Top