CASTELLAR

La rua de Carnaval a Castellar recuperarà el recorregut anterior a la pandèmia

Rua Carnaval Castellar

Les entitats, associacions i grups que vulguin participar-hi hauran de formalitzar la seva sol·licitud com a màxim el 13 de febrer

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha obert aquesta setmana el termini d’inscripció al concurs de colles participants en la rua de Carnaval, una proposta que enguany se celebrarà el dissabte 18 de febrer i que recuperarà el recorregut anterior a la pandèmia.

Així, sortirà des del carrer de Portugal, continuarà pel carrer de Suïssa, carrer de Barcelona, avinguda de Sant Esteve, carrer de Sant Pere d’Ullastre, passeig de Tolrà, carrer del General Boadella, carrer Major, plaça de Cal Calissó, Passeig, carrer dels Pedrissos i tornarà a l’Espai Tolrà.

Com cada any, hi podran participar totes les entitats, associacions i grups que ho desitgin, que hauran de formalitzar la seva sol·licitud de participació a l’activitat com a màxim el dilluns 13 de febrer, a les 14.30 h. Aquesta sol·licitud cal presentar-la al Registre General de l’Ajuntament, a través d’instància electrònica o bé de forma presencial a l’edifici d’El Mirador en el seu horari d’obertura. En tots dos casos s’haurà d’adjuntar el formulari específic que es pot obtenir a la pàgina web de l’Ajuntament, i al Servei d’Atenció Ciutadana.

El dia 18 de febrer tots els inscrits s’hauran de situar, entre les 17 i les 17.15 h, al carrer de Portugal, al costat de l’Espai Tolrà, per poder iniciar conjuntament el recorregut de la rua. Des del moment de l’arribada, Colònies i Esplai Xiribec cuinaran, amb els ous que hagin recollit durant tot l’itinerari, una truitada popular que es recupera després del parèntesi provocat per la pandèmia amb la 35a edició.

S’incrementa a 900 euros la dotació dels tres premis

Enguany, l’Ajuntament ha incrementat fins als 900 euros l’import dels tres premis que es concediran, corresponents a les categories de millor carrossa, millor comparsa i millor disfressa. A l’hora de fer el veredicte, el jurat tindrà en compte criteris d’originalitat, de qualitat i d’ambientació en totes tres categories. A més, pel que fa a les carrosses i les comparses, també es valorarà la seva integració en el conjunt.

Comentaris
To Top