Publicitat
Diners

Miquel Martí Pierre, nou CEO de Movento

Miquel Martí Pierre / CEDIDA

Coincidint amb la celebració del centenari de Moventia, el Consell d’Administració ha acordat de forma unànime el nomenament de Miquel Martí Pierre com a nou conseller delegat de Movento, divisió de mobilitat privada de Moventia.

Miquel Martí Pierre, fins ara director d’Expansió i Anàlisi d’Inversions de Moventia i director general de Moventis, agafa el testimoni del sabadellenc Miquel Martí Escursell, el seu pare, qui, després de completar una etapa de quaranta-quatre anys com a primer executiu de Movento, se centrarà en les seves funcions com a president de Moventia.

Martí Pierre, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la universitat Ramón Llull i MBA per IESE business School, és des del passat 2022 un dels cinc membres que conformen el Consell d’Administració de Moventia, juntament amb Miquel Martí Escursell (president executiu), Josep Maria Martí (conseller delegat de Moventis i vicepresident executiu de Moventia), Sílvia Martí (vicepresidenta corporativa de Moventia) i Santi Colomer Martí (director general de Movento)

Amb aquest nomenament, el grup referent en mobilitat, inicia el relleu generacional i converteix a Miquel Martí Pierre en el primer membre de la quarta generació de la família en assumir la màxima responsabilitat d’una de les seves dues divisions. “La transició generacional en una empresa familiar és un moment transcendental a la vida de la companyia. En el nostre cas, hem complert el nostre protocol i estic convençut que el Miquel posarà al servei de Moventia tres valors fonamentals que estan en el nostre ADN: el seu compromís, la seva professionalitat i la seva estima a l’empresa que viu des de la seva infància”, assegura Miquel Martí Escursell.

Per la seva part, Miquel Martí Pierre, nou CEO de la divisió, afegeix que “és un honor que la família i especialment el meu pare confiïn en mi per a liderar aquest projecte. Ens trobem en un moment de canvis disruptius en el sector de l’automoció, amb un futur incert que ens portarà a prendre decisions molt ràpides per a adaptar-nos a noves realitats que encara avui desconeixem. Assumeixo el repte amb tota la il·lusió i compromís, esperant estar a l’altura del llegat extraordinari que ha deixat el meu pare a la companyia i al sector”.

Publicitat
Comentaris
To Top