ESPORTS

El món del futbol reacciona a la mort de Gerard Escoda

Gerard Escoda, CE Sabadell
Gerard Escoda el dia de la seva presentació / Jaume Milà

La mort de l’actual director esportiu del CE Sabadell, Gerard Escoda, ha commocionat el món del futbol. Les reaccions davant la tràgica notícia no s’han fet esperar. Així doncs, diversos periodistes esportius, clubs i persones relacionades amb Escoda han mostrat el seu condol a les xarxes socials i també han presentat els seus respectes a tot l’entorn del Centre d’Esports Sabadell.

La notícia ha provocat una gran consternació en tots els àmbits del club, ja que la relació amb la plantilla era molt estreta. Per aquest motiu l’equip ha realitzat un emotiu minut de silenci abans de l’entrenament d’aquest dissabte i espera brindar-li els 3 punts a Calahorra.

Durant el dissabte s’ha habilitat un espai de vetlla per Gerard Escoda al Tanatori de Tarragona i la cerimònia de comiat està prevista aquest diumenge a la parròquia de Sant Fructós de Tarragona a les 13 hores.

Comentaris
To Top