Publicitat
ESPORTS

L’Escola Pia arriba al derbi amb l’aigua al coll

El darrer precedent, disputat al pavelló de Can Colapi, va acabar amb victòria nedadora / LL. FRANCO

Aquest dissabte (19.45 h), el pavelló del Nord serà l’escenari d’un nou derbi entre Club Natació Sabadell i Escola Pia. Un duel entre els dos representants sabadellencs de la Segona Divisió B que arriba en un moment molt complicat per als escolapis. Tercers per la cua, i a quatre punts de la permanència, només han estat capaços de guanyar cinc partits –un, davant el retirat Irefrank Elche– en les divuit jornades disputades fins al dia d’avui. Tot i que encara queden dotze partits per afrontar, els de Pedro Donoso no poden desaprofitar massa oportunitats, si no volen veure com el duel davant els nedadors podria ser el darrer que disputen a la Segona Divisió B.

De cara al duel davant els d’Adri Sánchez, els de Can Colapi, que venen després de debutar amb victòria a la Copa Catalunya davant el Sant Quirze, podran comptar amb Marc Pagès, qui la setmana passada va despenjar les botes, sis mesos després d’anunciar el seu adeu. Un reforç d’hivern que arriba per intentar aturar la sagnia de gols que viu l’equip –més de 4 gols encaixats de mitjana per partit, essent un dels més golejats– després de frustrar-se el fitxatge de Marc Navarro.

A l’altre costat de la Gran Via, la situació és bastant més tranquil·la. Situats a la zona privilegiada, sisens, a set punts de les places de play-off, els nedadors esperen encadenar la tercera jornada puntuant i repetir, perquè no, el resultat obtingut en el partit de la primera volta al pavelló de Can Colapi (3-5). Un partit, el d’aleshores, que hauria pogut caure al costat escolapi, però la figura de Josep Maria va tornar a ser decisiva per evitar el 4 a 3 i acabar certificant l’assalt al carrer Garcilaso. Guanyar aquest dissabte mantindria les opcions intactes de disputar la fase d’ascens a la Segona Divisió per als d’Adri Sánchez.

Publicitat
Comentaris
To Top