Publicitat
Ciutat

FOTOS: Francesca Rodríguez presenta ‘Secrets’ amb Albert Om

Secrets, àgil i addictiu, narra el cas de la desaparició d’una jove

/ LLUÍS FRANCO

La Llar del Llibre s’ha omplert de públic divendres a la tarda a la presentació del primer llibre de l’escriptora i periodista Francesca Rodríguez, el thriller juvenil Secrets. Va estar acompanyada del periodista Albert Om, amb qui els uneix una llarga amistat des que van començar a treballar junts fa gairebé 30 anys.

“Em feia molta il·lusió publicar la novel·la, feia molt temps que tenia aquesta idea”, va explicar l’autora. Om va destacar les virtuts de Rodríguez com a periodista que reflecteix també en literatura: “Té intuïció, curiositat, caràcter, determinació i empenta”.

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

Secrets, àgil i addictiu, narra el cas de la desaparició d’una jove.

Publicitat
Comentaris
To Top