Publicitat
Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres a Sabadell

Arribem al tram final de setmana amb l’actualitat sabadellenca plena de notícies. Aquest dijous es va fer públic el balanç de les dades d’atur a Sabadell, amb només quatre desocupats més.

El nombre de persones sense feina és d’11.575 (amb una taxa d’atur registrat de l’11,2%, un percentatge idèntic al del mes passat), mentre que la xifra del desembre de 2022 era d’11.571, fruit de l’impuls de la campanya de Nadal. Això sí, el gener suposa trencar la dinàmica de tres mesos consecutius amb descensos de l’atur a la ciutat.

L’atur es manté estable a Sabadell: només 4 desocupats més al gener

L’empresa familiar sabadellenca Vinalium s’ha anat transformant al llarg dels seus més de 40 anys d’història. De l’any 1982 fins a l’actualitat, la companyia ha passat de ser una coneguda marca de supermercats d’abast local, anomenada Tic Tac, a ser una firma de botigues especialitzades en el negoci dels vins, destil·lats, caves i cerveses artesanes.

De ser una coneguda marca de supermercats a vendre vi i cava a tot l’Estat

Un seguit d’establiments i locals emblemàtics de la ciutat han aturat el seu funcionament per motius diversos. Fem un repàs als negocis històrics que han abaixat la persiana a Sabadell en els últims mesos.

Sabadell diu adeu a locals emblemàtics en els últims mesos

Des d’aquest dimecres, 1 de febrer, el Ministeri de Sanitat finança el Todacitan, un medicament que permet deshabituar-se al tabac en només 25 dies. El fàrmac es podrà prendre sota prescripció mèdica, de manera que cal consultar amb el metge de referència.

Sanitat finança un tractament per deixar de fumar en 25 dies

Omplir la cistella de la compra surt cada dia més car. Segons un estudi de l’associació de consumidors Facua, quatre de cada deu aliments s’han encarit més d’un 30% durant l’últim any. Així, de mitjana, el preu dels aliments ha pujat un 24,2%.

Puja el preu dels aliments: aquests són els productes que més s’han encarit

Publicitat
Comentaris
To Top