Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

L’actualitat sabadellenca ha estat marcada aquest cap de setmana per l’acord sobre els pressupostos de la Generalitat, amb la ronda Nord de Sabadell i Terrassa com un dels punts clau.

L’acord dels pressupostos ha generat una gran satisfacció al PSC. Els socialistes han fet valoració dels acords obtinguts i han valorat els seus impactes a la comarcaen en un acte que va tenir lloc diumenge al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola) i que va comptar amb les intervencions del líder socialista, Salvador Illa, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

El PSC treu pit de l’acord dels pressupostos a Cerdanyola

Tot i la crisi dels semiconductors que ha generat una greu manca d’estoc, el sector de la venda i reparació de vehicles de motor ha augmentat vendes el 2022. Així ho assegura el vicepresident de Faconauto i vicepresident de Fecavem, Agustí Garcia, qui també és el conseller delegat del grup sabadellenc Vallescar Automoció.

La venda de vehicles repunta a Sabadell

Les seqüeles socials de la Covid es dissipen. Els serveis socials de Sabadell han deixat enrere el pic de casos que van atendre durant els moments més durs de la pandèmia i les xifres han anat a la baixa: hi ha un 2,8% menys d’expedients a mans d’entitats i assistentes socials que abans de la pandèmia.

Serveis socials a Sabadell: menys usuaris que abans de la pandèmia

Punt de gran valor. El Sabadell va sobreviure a les condicions d’Urritxe i en una gran reacció a la segona meitat, va poder igualar un 2-0 advers amb gols del debutat Cristian Herrera i un providencial Álex Gualda en el minut 90.

El Sabadell sobreviu a Urritxe amb un golàs d’Álex Gualda al final (2-2)

L’Astralpool Club Natació Sabadell ha estat molt a prop de posar fi al regnat de l’Atlètic-Barceloneta a la Copa del Rei, però aquesta vegada han estat els penals qui ha premiat a l’equip de Quim Colet aixecar la quarta copa de l’entitat (13-12).

Els penals eviten posar fi al regnat de l’Atlètic-Barceloneta

Comentaris
To Top