Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts a Sabadell

Arrenquem el dimarts amb les reivindicacions de diversos col·lectius a Sabadell per millorar el dia a dia i la convivència a la ciutat.

“El soroll ha anat a més darrerament. És insostenible. No podem dormir”. Els membres de la plataforma Soroll Nocturn, grup de veïns del Centre-Mercat, avisen que la situació durant les nits del cap de setmana s’ha agreujat en els últims mesos.

Farts del soroll a les nits del Centre de Sabadell: “No podem dormir”

Sabadell compta amb almenys una setantena d’escultures al carrer que representen i homenatgen persones, llocs i col·lectius, segons l’inventari del Museu d’Art. Moltes daten dels anys setanta i diversos artistes creuen que ja va sent hora de plantejar fer-ne un manteniment.

Reclamen recursos per restaurar les escultures oblidades de Sabadell

La Xarxa Onion, entitat local de cooperació empresarial, ha decidit lliurar el Premi Onion de l’any 2022 a Next Arquitectura i el Premi Onion Emergent, amb caràcter ex aequo, a les start-ups Qualla i Columat.

Next Arquitectura, Qualla i Columat, guanyadors dels premis de la Xarxa Onion 2022

Cuca Santos ha estat proclamada com a alcaldable del PP a Sabadell a les eleccions municipals del maig vinent. Madrilenya de naixement, viu a la ciutat des de fa més de vint anys. En una entrevista al Diari, reclama que “Sabadell s’ha de visibilitzar a escala internacional per captar noves inversions”, entre d’altres reivindicacions.

Cuca Santos (PP): “Sabadell s’ha de visibilitzar a escala internacional per captar noves inversions”

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, insta els agents econòmics del Vallès Occidental a reivindicar la necessitat de crear el Quart Cinturó, molt concretament la Ronda Nord entre Terrassa i Sabadell. El líder dels socialistes catalans ho ha fet amb un acte polític del PSC a Castellar, en què hi han participat l’alcalde del municipi i president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

Salvador Illa insta els agents econòmics del Vallès Occidental a reivindicar el Quart Cinturó

Comentaris
To Top