Publicitat
Vallès

Detinguts dos menors per assaltar una sabateria, una clínica veterinària i un restaurant

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Cugat del Vallès han detingut dos menors d’edat per tres robatoris amb força en establiments de la ciutat. La matinada del 5 de febrer, l’alarma d’una sabateria va donar la primera veu d’alerta.

Poc després, un testimoni va veure els assaltants sortir d’un restaurant pròxim i amb la descripció que va donar la Policia Local els va poder identificar al carrer Sant Domènec. Mentre agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local els identificaven, un segon testimoni va alertar que els mateixos nois també havien entrat a robar a una clínica veterinària. En aquest punt, els agents van detenir els dos joves com a presumptes autors de tres robatoris amb força.

Publicitat
Comentaris
To Top