CASTELLAR

Ignasi Giménez presenta la seva candidatura per Castellar

Ignasi Giménez / Arxiu

Ignasi Giménez ha presentat aquest dissabte la seva candidatura per Castellar. L’actual alcalde del municipi, que busca revalidar el càrrec, ho ha fet a l’Auditori de la vila amb un format innovador. I és que s’ha simulat un programa de ràdio. Durant l’acte Giménez ha parlat amb diferents persones, abordant temàtiques que preocupen i són d’actualitat pels castellarencs. També ha avançat una exclusiva, Castellar tindrà una nova piscina municipal al costat de les pistes d’atletisme.

A la cita també s’ha pogut visualitzar un vídeo, en el que Giménez ha parlat la seva feina com a alcalde, iniciada el 2007, i la de l’equip de govern.“Ens comprometem a estar al costat de tots i cadascun dels castellarencs. Un regidor o un alcalde no són res més que encarregats, persones al servei de persones”, ha destacat.

Amb el lema ‘El Castellar que som i serem‘ el castellarenc ha rebut el suport de regidors i alcaldes de la comarca, destacant la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

Comentaris
To Top