Ciutat

180 denúncies per excés de velocitat a Sabadell en 8 hores

Els caps de setmana arriben acompanyats habitualment d’un volum més alt de trànsit, amb la mobilització d’un gruix major de vehicles que es desplacen per Sabadell. Aquest dissabte, des de les 18 hores i fins a les 2 de la matinada del diumenge, la Policia Municipal va realitzar diferents controls de velocitat en algunes de les vies ràpides de la ciutat. En total, es van controlar 2.297 vehicles, dels quals 180 van resultar denunciats per excedir els límits de velocitat permesos.

Els controls van tenir lloc als carrer Domenech i Muntaner, Puig i Cadafalch, Marquès de Comillas, l’avinguda de Francesc Macià o la carretera de Prats de Lluçanes. Les dades mostren que gairebé un 8% dels conductors que van circular per les vies controlades van excedir els límits de velocitat.

Comentaris
To Top