Ciutat

Accident múltiple amb quatre vehicles implicats a la carretera entre Sabadell i Castellar

Un accident múltiple a la carretera de Prats de Lluçanès ha acabat amb dos cotxes sinistrats a fora la via, i almenys dos vehicles més implicats

Un accident múltiple a la carretera de Prats de Lluçanès (B-124), que uneix Sabadell amb Castellar del Vallès, ha acabat amb dos cotxes sinistrats a fora la via i almenys dos vehicles més implicats. Els serveis d’emergència han atès dos ferits en estat lleu.

Els fets han ocorregut al voltant de les 19 h, a l’altura de la Torre Turull, punt on la via fa una corba pronunciada. Els dos sentits de circulació estan actualment tallats i s’han habilitat dos passos alternatius per a donar fluïdesa al trànsit. Testimonis apunten que han estat més d’una hora bloquejats a la carretera, en el que diuen ha estat “un col·lapse brutal”. Mossos d’Esquadra, Ambulància i Bomber treballen damunt del terreny.

Comentaris
To Top