Publicitat
Ciutat

El PDeCAT també aposta per la Ronda Nord

ronda Nord Quart Cinturó
La Ronda Nord / Arxiu

La construcció de la Ronda Nord suma un nou adepte. Aquest és el PDeCAT. De la mà del seu candidat a l’alcaldia, Amadeu Papiol, el partit ha expressat el seu posicionament envers l’estructura en un tríptic promocional. Al document Papiol parla de la necessitat de millorar les infraestructures que connecten Sabadell i Castellar. Unes millores, que, segons ell, s’aconseguiran amb la Ronda Nord i, entre altres, permetran alleujar el trànsit a la Gran Via.

Com a afegit, també proposa que la futura estació de Can Llong se situï a prop de la Ronda i compti amb un aparcament “dissuasiu del sector nord de Sabadell”. Per Papiol les noves infraestructures són necessàries i permetran “donar resposta a les necessitats de la població”. Unes necessitats que, segons ell, s’han d’adaptar amb “propostes del s. XXI que siguin respectuoses amb el territori”.

Publicitat
Comentaris
To Top