Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

entrega premis

Sabadell obre un dilluns de ressaca emocional després de la celebració de Carnestoltes aquest cap de setmana. La festa va omplir la ciutat de llum i color, en una de les cites més especials de l’any.

La disbauxa va envair diumenge Sabadell. La ciutat va celebrar el Carnestoltes en gran. Pirates, ballarins, galls d’indi i fins i tot Bizarrap van omplir els carrers en una rua màgica. L’alegria, el color i la xerinola es van apoderar dels sabadellencs durant el trajecte que va començar al carrer de Francesc Layret i va acabar al final de la Rambla, a tocar de la Gran Via.

Sabadell vibra amb la rua de Carnestoltes

La celebració va deixar imatges espectaculars als carrers de la ciutat. No hi van faltar les clàssiques disfresses, però també propostes més atrevides.

FOTOS | La rua de Carnestoltes en imatges

També diumenge, el Sabadell va sortir indignat del Nuevo Pepico Amat per l’arbitratge del murcià Salvador Lax Franco. Un penal molt protestat en el minut 65 va decantar la balança en favor de l’Eldense i la cirereta va ser l’expulsió d’Alberto Fernández que serà baixa en el duel contra l’UD Logroñés.

El Sabadell surt indignat per l’arbitratge del Nuevo Pepico Amat (1-0)

El conseller de Territori del Govern de la Generalitat, Juli Fernàndez, ha celebrat aquest dilluns en una entrevista al programa Els Matins que s’hagin pogut aprovar uns pressupostos que contemplen la millora de la mobilitat al Vallès, tot i que ha remarcat que l’acord “no vol dir fer el Quart Cinturó”.

Juli Fernàndez, sobre la ronda Nord: “L’acord no diu que demà haguem de fer el Quart Cinturó”

Sabadell és una ciutat amb un gran potencial. Repassem algunes de les empreses emergents més destacades ubicades a casa nostra.

L’1×1 de les ‘start-ups’ de Sabadell

Comentaris
To Top