Diners

El Banc Sabadell engega un nou model de banca privada

L’entitat financera ha ampliat la xarxa de banquers de la divisió amb l’objectiu d’oferir un servei de més qualitat

Imatge de l'oficina de Banc Sabadell a la plaça de Sant Roc / AINA TORRES

El Banc Sabadell ha reestructurat l’organització de la seva banca privada per tal de millorar-ne i fer més eficient el servei. Des de l’1 de gener l’entitat financera disposa d’un nou model més professional i pròxim als clients, gràcies a l’ampliació de la xarxa de banquers (ara en té 482, tres vegades més que fa un any). A més, compta amb un perímetre més ampli de clients: s’ha passat de 30.000 a 90.000 (+200%).  

De fet, la divisió de banca privada ha assumit als clients procedents d’àrea de banca personal, aquells amb un patrimoni superior als 100.000 euros. Convé recordar que, fins ara, el mínim per a accedir a aquest segment estava en els 500.000 euros. Per tant, desapareix el segment de banca personal i els clients amb un patrimoni inferior a aquesta xifra, passaran a ser gestionats per la banca comercial. 

Així mateix, el Banc Sabadell ha creat una divisió d’alts patrimonis per agrupar a tots els seus clients amb un patrimoni superior al milió d’euros. La proposta de valor del nou model de banca privada s’ha dividit en dos segments: clients amb un patrimoni inferior al milió d’euros i clients amb una quantia d’efectiu disponible superior (patrimoni).

Un canvi de model preparat

Des del 2018 el Banc Sabadell ha anat preparant el nou model de banca privada. L’entitat ha format durant aquest temps a la seva xarxa de banquers amb l’objectiu d’oferir un servei de més qualitat als seus clients a través d’un millor assessorament i acompanyament. El 2020, a més, l’entitat financera va signar una aliança amb Amundi, líder en gestió d’actius i inversió sostenibles, amb el propòsit d’oferir les millors solucions d’inversió en fons. 

En el procés de creació del nou model, el Banc Sabadell va elaborar una enquesta als clients de banca privada per saber quines eren les seves principals preocupacions. En van sortir dues: professionalitat i proximitat. Des de l’entitat asseguren que el nou model de la divisió compleix “perfectament” amb aquests dos requisits.  

La intenció del Banc Sabadell és continuar apostant per aquest nou model de cara el futur. De fet, des de l’entitat tenen clar que serà un dels seus principals eixos de creixement en els pròxims anys.

Comentaris
To Top