Ciutat

Reprenen les obres del carrer del Caucas, després de dos mesos aturades

Carrer del Caucas / Aina Torres

Les obres d’urbanització del carrer del Caucas (Plana del Pintor) es reprenen després de dos mesos aturads. L’empresa Cosplaan és l’encarregada de reprendre les actuacions, que van començar el passat mes de novembre i que es van haver d’aturar al desembre després que la primera empresa renunciés a portar a terme els treballs

Els treballs permetran  millorar la mobilitat de la via i guanyar més espai per als vianants, i també la renovació de l’arbrat. El carrer del Caucas es convertirà en una via de sentit únic en direcció al carrer de l’Himàlaia. La vorera dels equipaments s’ampliarà 1,5 metres i es renovarà l’arbrat amb la plantació de 37 de nou per substituir els pollancres.

Durant les obres, el recorregut de l’autobús en sentit nord es duu a terme pel carrer de l’Himàlaia, on hi ha habilitada una nova parada al tram entre el carrer dels Apenins i el carrer de la Forcada. D’altra banda, els veïns afectats podran estacionar a un espai que s’ha habilitat en els entorns del camp de futbol.

FOTOS | La fallida de l’empresa constructora deixa en suspens les obres del carrer del Caucas

Comentaris
To Top