AHIR I AVUI

La rua de Carnaval de Castellar, una tradició que perdura en el temps

La rua de Carnaval de Castellar del Vallès és una tradició que perdura en els anys. El passat cap de setmana va tenir lloc la d’aquest 2023, que va aglutinar una desena de colles i més de 700 participants. Enguany, a més, la rua va recuperar el seu recorregut habitual d’abans de la pandèmia.

De terra a gespa artificial: la transformació del camp de futbol de Castellar


Anteriorment, cap a la dècada del 2000, la tradicional concentració anual de carrosses i comparses també passava pel carrer Prat de la Riba (en l’actualitat, fa uns anys que ja no hi passa). A sota, podeu veure una fotografia d’una rua d’aquella època, abans que s’urbanitzés tota la zona de l’Eixample de Castellar. Al fons, es pot veure la zona del Puigverd.

Imatge d’una rua de Carnaval de la dècada dels 2000, passant pel carrer Prat de la Riba / CEDIDA (CENTRE D’ESTUDIS DE CASTELLAR- ARXIU D’HISTÒRIA)

A continuació, podeu veure una imatge de la rua de Carnaval del passat cap de setmana. El premi a la millor disfressa va ser per Te como una y me cuento veinte (ADA Joan Blanquer); el de la millor comparsa va ser per Les panteres del Racó (Associació Veïnts El Racó); i el de la millor carrosa va ser per Hogwarts Pla (AMPA Mestre Pla).

Imatge de la rua de Carnaval d’enguany / CEDIDA (QUIM PASCUAL)

L’evolució de l’escola Emili Carles-Tolrà de Castellar amb el pas dels anys

Comentaris
To Top