CASTELLAR

Rècord d’assistents a la quinzena edició del BRAM! a Castellar

Més de 3.000 persones van anar a veure alguna pel·lícula durant la mostra

Èxit absolut. El passat diumenge es va posar punt final a la quinzena edició del BRAM!, la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès. Un total de 3.103 espectadors han assistit al llarg dels darrers deu dies a les projeccions incloses al programa, entre el 24 de febrer i el 5 de març. L’edició ha experimentat enguany un increment notable del nombre d’assistents, amb 800 més respecte l’edició anterior. A més, el certamen ha estat marcat pel lliurament de la Medalla de la Vila a Pere Joan Ventura, president del cineclub i director de la mostra, i la presentació del seu documental Un vas d’aigua per a l’Elio.

Imatges de l’acte central del BRAM!, aquest dissabte a l’Auditori de Castellar / Quim Pascual

L’organització ha celebrat la bona acollida de la programació. Com és habitual, la comissió del BRAM!, formada per l’Ajuntament i el Club Cinema Castellar Vallès, havia preparat en aquesta edició una selecció de pel·lícules amb una gran diversitat de temàtiques socials i de compromís.

Una variada proposta

A més, s’hi han presentat iniciatives audiovisuals locals com els curts del Centre d’Estudis de Castellar i de Marina Altimira, Paula Ribó, Carles Martínez Calveras i Quim Pascual.

La pel·lícula ‘Argentina 1985’ s’ha endut el Premi Especial del Públic del BRAM! 2022, seguida, en segon lloc, per ‘Close’; ‘As bestas’ i ‘The Quiet Girl’, que van empatar, han completat el podi de l’edició.

A les xifres d’assistència dels últims 10 dies cal afegir-hi els 3.334 alumnes dels centres docents de Castellar que des del passat mes de gener han vist alguna proposta cinematogràfica dins la secció del BRAM! Escolar, coorganitzada pel Club Cinema Castellar Vallès i la Guia Didàctica de l’Ajuntament. Així, el BRAM! haurà sumat 6.437 espectadors en aquesta edició.

Comentaris
To Top