Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest 8M a Sabadell

Aquest dimecres es tenyeix de lila per la commemoració del Dia Internacional de les Dones

Aquest dimecres es tenyeix de lila per la commemoració del 8M, el Dia Internacional de les Dones. La jornada comptarà amb actes organitzats a Sabadell per reivindicar la figura de totes les dones del món.

Mara Jiménez és una sabadellenca que arrassa a Instagram com a Croquetamente, un perfil que denuncia la grassofòbia entre l’humor i la reflexió profunda. L’actriu, cantant i influencer ha visitat Sabadell en el marc de les activitats del 8M i Sabadell es va desfer amb la seva arribada.

Mara Jiménez (‘influencer’): “La grassofòbia està a tot arreu”

Sota el paraigua de la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell (FAVS), les associacions de veïns de l’Eixample i Can Llong–Castellarnau i les AFA institut-escola Virolet, institut Arraona i Narcisa Freixas i Cruells han reclamat al ple municipal d’aquest mes de març el compromís de la Generalitat per construir els edificis definitius d’aquests centres.

Les famílies dels instituts Virolet, Arraona Narcisa Freixas reclamen el compromís de la Generalitat per eliminar els barracons

Els grups de l’oposició del ple de l’Ajuntament de Sabadell han valorat aquest dimarts el compliment del Pla d’Actuació del Mandat 2021-2023 per part del Govern. L’equip liderat per Marta Farrés celebra que ha executat el 90% de les propostes plantejades, però l’oposició ha rebaixat l’eufòria.

“Sabadell necessita millores urgents”: l’oposició replica la valoració positiva del mandat que fa el Govern

Un tercer túnel de Rodalies pel litoral de Barcelona. Aquesta és la proposta de FemVallès per millorar la connexió entre la capital catalana, el Vallès i el Baix Llobregat. L’entitat planteja construir un nou túnel de 2,5 quilòmetres entre l’Estació de França i el Morrot amb l’objectiu d’enllaçar línies de Rodalies i FGC existents i descongestionar la xarxa ferroviària.

Proposen fer un nou túnel de Rodalies per connectar el Vallès, Barcelona i el Baix Llobregat

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha activat la fase d’excepcionalitat del sistema Ter-Llobregat i de l’aqüífer del Fluvià. Una mesura que afecta 224 municipis, entre ells Sabadell. Com t’afecta en el dia a dia?

Activada la fase d’excepcionalitat per la sequera: quines són les restriccions?

Comentaris
To Top