Diners

Sabadell estrena una fira d’ocupació adreçada a les persones de més de 55 anys

Fira Silver Vallès

El saló comptarà amb una zona d’expositors en què es reuniran més de 15 empreses i entitats representatives del sector de la Silver Economy

La presentació de la fira ha tingut lloc aquest dilluns / D.S.

Sabadell tindrà la seva primera fira adreçada a la generació sènior i professionals de la Silver Economy, que inclou totes aquelles activitats econòmiques, productes i serveis destinats a satisfer les necessitats de les persones més grans de 55 anys i inclou sectors com la salut, l’habitatge, el lleure i el turisme, entre altres. Es tracta de Fira Silver Vallès i s’estrenarà a Fira Sabadell els dies 30, 31 de març i 1 d’abril.

El saló comptarà amb una zona d’expositors en què es reuniran més de 15 empreses i entitats representatives del sector. En paral·lel, s’han previst més de 60 activitats. En aquest sentit, cal tenir en compte que la Fira Silver Vallès s’emmarca en el projecte Activa Vallès +60, que té el propòsit de desenvolupar l’economia Silver al Vallès. En el marc del projecte, finançat per la Diputació de Barcelona i liderat per l’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb els ajuntaments de Badia, Castellar i Cerdanyola, s’han identificat 152 empreses i entitats d’aquest sector en el conjunt dels quatre municipis, que, en total, sumen 2.471 professionals.

Així mateix, en paraules de la regidora de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, l’esdeveniment és “una gran oportunitat” per ajudar a trobar feina a les persones de la generació sènior que no en tenen. De fet, la Fira Silver Vallès agruparà un conjunt de propostes entorn l’àmbit empresarial i laboral. Entre aquestes activitats, destaca la celebració d’una trobada entre empreses en recerca de personal amb persones sèniors que busquen feina.

Activitats de tota mena

D’altra banda, també hi haurà activitats com ara fisioteràpia, ball, taitxí, taller de maquillatges, menjar saludable, caminades pel riu Ripoll, xerrades i taules rodones sobre salut i moda, entre altres.

L’entrada a la Fira Silver Vallès és gratuïta, però cal inscripció prèvia per algunes de les activitats previstes. L’horari del saló serà el dijous 30 de març d’11 h a 20: 30 h, divendres 31 de març de 10 a 20 h i dissabte 1 d’abril de 10 a 15:30 h.

Comentaris
To Top